Programma’s

Programma’s

Gezond Lansingerland        Di 12/01/16             19.30 uur              Fit & Slank “in 8 weken”

Gezond Lansingerland        Di 12/01/16             20.15 uur              Fit & Slank “in evenwicht”

Zwembad De Windas         Ma 25/01/16            19.30 uur              Aqua Fit en Slank

Kennismakingsgesprek

Een telefonisch kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend en gratis.
Hierin vertel ik je wat de mogelijkheden zijn bij DE GOEDE-LIJN en hoe we dat kunnen aanpakken.

Intakegesprek met voedings-analyse

Vooraf vraag ik je een voedingsdagboek bij te houden. Het is namelijk belangrijk dat ik inzicht krijg in je voedings- en leefpatroon, om een analyse te maken.  Uiteraard wordt alle informatie vertrouwelijk behandeld.

Personal coaching

Een onderzoek aan de universiteit van Wageningen heeft uitgewezen dat, met name, afvallen en fitter worden onder begeleiding de beste resultaten oplevert.

Er is een “Instappakket”, dit bestaat uit: 4 consulten inclusief analyse, coachboek, werkboek , weekmail en bodymeeting.
Tijdens de consulten komen tal van onderwerpen aan bod.

Fit & Slank groepscursussen

Het cursuspakket van Fit & Slank bestaat uit 3 delen van ieder 8 weken en start iedere 2 maanden.
Fit & Slank reikt 3 methodes aan: Het consumptiedagboek, “de Regel van3 met de 7 afspraken” en het fit & Slank eetplan. Deze 3 methodes kun je tegelijk, maar ook afzonderlijk of na elkaar gebruiken. Je ontwikkelt een gezond eetpatroon waarbij je zelf je keuzes maakt en je verantwoordelijkheid behoudt. Het is mogelijk om alleen de eerste cursus te volgen.

Aqua Fit en Slank

Dit is een combinatiecursus Fit & Slank met aqua-lessen bij zwembad de Windas. Eerst is het theoretische  gedeelte waarbij alles over voeding wordt besproken en daarna een aqua-les in het zwembad onder leiding van een zweminstructeur.

Voedings- en beweegadvies op afstand

Ideaal als je niet in de gelegenheid bent om deel te nemen aan de groepsbijeenkomsten of individuele gesprekken, maar wel wilt werken aan je gewicht en voedings- en beweegpatroon voor een gezonde leefstijl.

Ard
Ard

Comments are closed.