Make it a december to remember!

Maak buiten de feestdagen bewuste en gezonde keuzes :  December heeft maar 4 feestdagen. Gebruik die voor extra lekkers (als je er behoefte aan hebt) en eet de andere dagen volgens je plan en regels .

 

Blijf in beweging:

Houd je aan je sport /beweegprogramma deze maand. Als je vrij bent kan je juist (blijven) bewegen. Zeker tijdens de feestdagen is het lekker om een frisse neus te halen. Maak een wandeling met elkaar.  Zoek het bos op of ga naar het strand. Het heeft geen zin om de hele dag binnen op de bank te hangen,  je knapt er ook niet van op. Juist door actief te zijn doe je je lichaam veel meer plezier. Zie je het niet zitten om naar buiten te gaan, zet muziek op en ga lekker dansen, garantie voor een hoop plezier.

 

Genieten, genieten, genieten:

Daar draait het allemaal om in deze maand. Het is echt niet erg als je een keer iets minder gezond eet (mits bewust). Ik vind wel dat deze dagen niet alleen om eten moeten draaien, maar juist om de gezelligheid met elkaar. Gezellig bi j de kerstboom, kaarsjes aan en spelletjes doen bijvoorbeeld.

 

Denk niet in ‘ik mag niet maar ik wil wel ’ , maar bedenk ‘ik mag wel , maar wil ik ook’ .

Verbied jezelf niets , maar maak keuzes waar jij je goed bi j voelt.