Over mij

Tijdens en na mijn studie Personeel & Arbeid, heb ik mij vooral bezig gehouden met het coachen van mensen. Werken met mensen en er uit halen wat erin zit. Dat is mijn passie. En ik heb geleerd dat er meer in de mens zit, dan je denkt.

 

Daarnaast ben ik altijd met voeding bezig geweest. Toen ik stopte met werken voor een werkgever ben ik de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen. Daarna heb ik een opleiding gevolgd tot slaapcoach, waardoor ik nu ook gecertificeerd slaapcoach ben. Verder heb ik o.a. mijn certificaat voor wandelcoach en Powerwalk trainer behaald.

Van mijn hobby mijn beroep gemaakt

Inmiddels heb ik meerdere opleidingen en trainingen gevolgd om up to date te blijven als voedingscoach. Ik heb daadwerkelijk van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

 

Volwassenen en kinderen coach ik als gecertificeerd voedingscoach en slaapcoach naar De Goede Lijn. Daarnaast geef ik Powerwalk trainingen.

 

Zelf loop ik graag hard, een fijne sport om regelmatig mijn grenzen mee te verleggen. Ik haal er graag uit wat erin zit, zowel bij mijzelf als bij mijn cliënten. Wil jij ook je grenzen verleggen, neem dan contact met mij op.

 

Hartelijke groet,

Jacqueline

06-41176986 

info@degoede-lijn.nl

Volg me op Facebook

Bijna dagelijks vind je actuele tips, recepten en adviezen op mijn Facebookpagina. Neem ook eens een kijkje.