Op vakantie,….en dan?!
22. juli 2021
Je bent zo lekker bezig met goed zorgen voor jezelf en je merkt zelfs al resultaat. Alleen nu is het vakantie en daar wil je echt van genieten. Dat kan en dat mag. Want tijdens de vakantie is het juist fijn om tot jezelf te komen, uit te rusten, leuke dingen doen en natuurlijk goed voor jezelf te zorgen en ontspannen, heerlijk. Hoe kom je nu de vakantie door, zonder dat je achteraf het idee hebt, heb ik alles voor niets gedaan? Extra tips!

Geef het door, want je krijgt wat je geeft!
13. juli 2021
Toen ik jaren geleden nog in het bedrijfsleven werkte en veel te maken had met medewerkers en hen opleidde, was een van mijn lijfspreuken: "Als jij vriendelijk bent voor een ander, dan zijn zij ook vriendelijk(er) voor jou." En we kunnen allemaal wel wat meer vriendelijkheid gebruiken in ons leven. Daar voel je je echt beter door. Maar behalve dat we ons er gelukkiger door voelen, wist je dat er ook wetenschappelijke voordelen zitten aan het tonen en ontvangen van medeleven en vriendelijkheid?

Een zomerse smoothie
15. juni 2021
Genieten van het leven met een verfrissende smoothie. Neem fruit wat al lekker rijp is en zorg er altijd voor dat je diepvriesfruit in huis hebt.

Doe mee aan de Landelijke Fietsdag
21. mei 2021
Ik had in mijn agenda geschreven dat het vandaag landelijke "Fiets naar je Werkdag" zou zijn.

Moet ik elke dag naar de fitness om af te vallen? 
19. mei 2021
Je leest en hoort het overal. Iedereen is bezig met bewegen en sporten om af te vallen. En jij wordt al moe als je eraan denkt, sporten!