"De Weg naar Vitaliteit: Ontdek de Voordelen van een Gezonde Leefstijl"
02. oktober 2023
Er wordt zo vaak gesproken over een gezonde leefstijl, maar waarom is het zo belangrijk om een gezonde leefstijl na te streven en en goed voor jezelf te zorgen? Hier noem ik 10 voordelen van een gezonde leefstijl waardoor jij je alleen maar beter kan gaan voelen en stralen.

Op weg naar een gezonde leefstijl; waarom je het niet alleen hoeft te doen!
17. augustus 2023
Tegenwoordig is het gemakkelijk om te vergeten dat samenwerking een van de meest krachtige en effectieve middelen is om doelen te bereiken. Het idee dat we alles zelf moeten doen, kan ons beperken en ons afhouden van het volledige potentieel dat ontstaat wanneer mensen hun krachten bundelen.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!
09. december 2022
Herken je dat? Je wilt het liever allemaal zelf doen, want dat gaat sneller (en je hoeft anderen niet lastig te vallen). Maar juist zaken met anderen aanpakken maakt dat je verder komt.

We gaan weer starten met groepscursussen!
14. juni 2022
Wil jij minder kilo's en meer energie? Lijkt het jou leuk om dat met een groep gelijkgestemden te doen? Dan is de groepscursus Voor De Goede Lijn iets voor jou. En het toffe is, dat we na de zomervakantie op woensdagavond 7 september weer gaan beginnen. Doe jij mee? Meld je aan via het formulier op de contactpagina.

Vitamine D, hoe zit dat nou?
01. april 2022
Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine. En hij is belangrijk voor behoud van sterke botten en tanden. Is goed voor je spierfunctie, draagt bij aan de aanmaak van cellen en weefsels en ondersteund de weerstand. Een tekort kan leiden tot botontkalking, zwakkere spieren en verminderende afweer. Naarmate je ouder wordt worden je fysiek handelingen moeilijker.

Van slag door de Zomertijd?
28. maart 2022
Afgelopen weekend is de zomertijd weer ingegaan. Dat betekent dat de klok een uur vooruit gezet is. Het wisselen van winter- naar zomertijd en weer terug kan grote gevolgen hebben voor de volksgezondheid. Wat zijn die gevolgen en wat kunnen we doen om zo snel mogelijk te wennen aan de zomertijd?

Make it a december to remember!
16. december 2021
December is alweer halverwege, een maand vol verleidingen. Als jij gezonde keuzes wilt maken kan deze maand een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe kan je daar het beste mee omgaan? Dit jaar hebben we waarschijnlijk minder feestjes en borrels, maar eten en drinken kan je ook thuis . Kerst overslaan vind ik geen optie, al zal het wel allemaal anders moeten. Laten we er in ieder geval een feestje van maken en vooral genieten, maar dan op de juiste manier. Hoe? dat lees je hier...

Op vakantie,….en dan?!
22. juli 2021
Je bent zo lekker bezig met goed zorgen voor jezelf en je merkt zelfs al resultaat. Alleen nu is het vakantie en daar wil je echt van genieten. Dat kan en dat mag. Want tijdens de vakantie is het juist fijn om tot jezelf te komen, uit te rusten, leuke dingen doen en natuurlijk goed voor jezelf te zorgen en ontspannen, heerlijk. Hoe kom je nu de vakantie door, zonder dat je achteraf het idee hebt, heb ik alles voor niets gedaan? Extra tips!

Geef het door, want je krijgt wat je geeft!
13. juli 2021
Toen ik jaren geleden nog in het bedrijfsleven werkte en veel te maken had met medewerkers en hen opleidde, was een van mijn lijfspreuken: "Als jij vriendelijk bent voor een ander, dan zijn zij ook vriendelijk(er) voor jou." En we kunnen allemaal wel wat meer vriendelijkheid gebruiken in ons leven. Daar voel je je echt beter door. Maar behalve dat we ons er gelukkiger door voelen, wist je dat er ook wetenschappelijke voordelen zitten aan het tonen en ontvangen van medeleven en vriendelijkheid?

Een zomerse smoothie
15. juni 2021
Genieten van het leven met een verfrissende smoothie. Neem fruit wat al lekker rijp is en zorg er altijd voor dat je diepvriesfruit in huis hebt.

Meer weergeven