Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Ik merk het zelf ook, als ik met mijn bedrijf bezig ben. Ik doe het zelf wel, want dan is het maar gebeurt en ondertussen zit ik uren te prutsen. Het lukt wel hoor, maar het kost uiteindelijk veel tijd.

Ook het samenwerken met andere disciplines werkt  goed om verder te komen. Het heeft geen zin om op dat eilandje te blijven zitten.

 

En dat geldt ook voor jou. De maand januari komt er bijna aan en dan gaat een groot deel van de bevolking weer aan de lijn en doet veel pogingen om af te vallen. Vooral het crashen is een veel voorkomende manier om af te vallen. Men doet het dus zelf wel.

Met als gevolg dat men snel afvalt en vervolgens weer snel aankomt, of het lukt helemaal niet.

 

Hulp inschakelen werkt omdat het om veel meer gaat dan alleen (te) weinig eten.

Doe het samen, dan kom je echt verder. Ik wil je graag helpen om wel resultaat te bereiken.